CooperVision kontaktna sočiva i tečnosti

CooperVision meka kontaktna sočiva uspešno rešavaju čitav spektar problema sa vidom, uključujući i najsloženije, kao što su astigmatizam i prezbiopija. CooperVision je vodeći proizvođačnudi kompletan izbor sferičnih, toričnih i multifokalnih mekih sočiva koja su prilagođena svim navikama i stilovima života.

Kontaktna sočiva

CooperVision je jedan od vodećih proizvođača mekih kontaktnih sočiva koja koriguju čitav spektar problema sa vidom: od kratkovidosti i dalekovidosti, do astigmatizma i prezbiopije. CooperVision prati vaš način života sa kontaktnim sočivima za dnevnu ili mesečnu zamenu.

Biofinity

Premijum kontaktna sočiva. Premijum komfor

Radite ceo dan. Izlazite uveče. Tražite kontaktna sočiva koja će vam pružati jasan vid i komfor od ranog jutra do kasne večeri. Biofinity je rešenje za vas. Biofinity sadrži prirodnu vlažnost i preporučen je za duže nošenje.

Biofinity linija >

Avaira Vitality

Kontaktna sočiva za celodnevni komfor

Prvi put birate sočiva ili želite promenu na bolje? Avaira zadržava vlažnost i komfor bez potrebe za veštačkim suzama. Ova kontaktna sočiva vezuju vodu s obe strane i na taj način obezbeđuju prijatan osećaj i tokom dužih dana.

Avaira Vitality linija >

clariti 1 day

Silikon hidrogel kontaktna sočiva za dnevnu zamenu

Sočiva za dnevnu zamenu od silikon hidrogela su najzdravija opcija za vaše oči. clariti 1 day nudi sve oblike korekcije vida: kratkovidost, dalekovidost, astigmatizam, kao i multifokalna sočiva za korekciju vida posle 40. godine.

clariti 1 day linija >

Proclear

Svi oblici korekcije vida uz dodatni sadržaj vode

Proclear sočiva smanjuju osećaj suvoće u očima usled celodnevnog nošenja. Namenjena su za korekciju dalekovidosti, kratkovidosti i astigmatizma i kao multifokalna sočiva. Postoje u varijantama za dnevnu i mesečnu zamenu.

Proclear linija >

Tečnosti za održavanje

CooperVision tečnosti za održavanje mogu se koristiti za čišćenje i dezinfekciju svih mekih kontaktnih sočiva.
Pored toga što održavaju higijenu sočiva, ove tečnosti sadrže i lubrikante koji se prirodno nalaze u oku i čine nošenje kotaktnih sočiva još prijatnijim.

All In One Light

Za sve vrste mekih sočiva

Višenamenski rastvor za sva meka kontaktna sočiva, uključujući i silikon hidrogel. Efikasno uklanja depozite, dezinfikuje i podmazuje sočivo, što je posebno važno za pacijente s osetljivim očima. Uskoro u ponudi.

Refine One Step

Za osetljive oči

Sredstvo bez konzervansa, na bazi peroksida, za održavanje svih mekih kontaktnih sočiva. Sadrži lubrikant za veću udobnost sočiva prilikom nošenja. Uz svaku flašu dobija se kutija za sočiva. Uskoro u ponudi.

CooperVision distribucija

Medioptik Trade je ovlašćeni distributer CooperVision kontaktnih sočiva i sredstava za održavanje za Srbiju i Crnu Goru.

Našim kupcima nudimo odlične komercijalne uslove, kontinuiranu podršku i edukaciju.

Kontaktirajte nas mejlom ili telefonom i mi ćemo vam odgovoriti.