Veleprodaja

 U poseti, sa vernim prijateljima i saradnicima, COOPER VISION fabrici u Budimpešti

 Još jedno lepo priznanje !

                           

MEDIOPTIK TRADE je ekskluzivni distributer CooperVision kontaktnih sočiva i rastvora.

CooperVision je najveći proizvođač toričnih kontaktnih sočiva i prerastao je u jednu od vodećih kompanija u svetu za kontaktna sočiva nudeći vam proizvode koji vas izdvajaju od ostalih.

Kontaktna sočiva nisu samo brend ili proizvod, već sredstvo pomoću koga, kontaktolog kao stručnjak, prenosi vrednost svojom stručnošću na kupce tj. pacijente. CooperVision se usredsređuje na pružanju pomoći i razvijanju poslovanja sa sočivima.
CooperVision proizvodi omogućuju svim svojim pacijentima bezbedan vrhunski kvalitet i usluge koje zadovoljavaju pacijente preko svih svojih očekivanja.
Pored postojećeg asortimana proizvoda očekujemo i uvođenje sasvim novih proizvoda u godinama koje dolaze. CooperVision isto tako razume koliko je važan element usluge pacijentima, stalnom saradnjom i unapređivanjem. CooperVision vizija je jasna: obezbeđujemo najbolje proizvode, što lakšu i što jednostavniju upotrebu. CooperVision posvećuje pažnju onima kojima pripada, kvalitetu proizvoda i usluga koje vi očekujete. Detaljnije na:  www.coopervision.com

MEDIOPTIK TRADE veleprodaja
ponedeljak - petak: 09:00 - 16:00
telefon: +381 (0)11 240 1643

office@medioptik.co.rs

 

Privredna komora Srbuje, ovim sertifikatom, potvrđuje da Medioptik Trade ispunjava sve uslove uspešnog poslovanja i redovno nadgledanje od strane bonitetne kompanije COFACE.